Dakisolatie

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offertes

Gratis dakinspectie

Geen aanbetaling

Dakisolatie laten plaatsen in uw woning

Voor energiebesparing en het verhogen van de isolatiewaarde van de woning wordt er vaak gekozen voor dakisolatie. Dakdekker Nederland heeft jarenlang ervaring in dakisolatie en kan u daarom vrijwel altijd helpen. Door een extra isolatielaag aan te brengen bespaart u direct al in energiekosten. Of het nu gaat om het verbeteren van de dakisolatie of het volledig (opnieuw) isoleren van de woning, Dakdekker Nederland staat voor u klaar.

Hoe kan uw dakisolatie verbeterd worden

Zoals zojuist gemeld zou de oplossing voor verbetering een extra isolatielaag kunnen zijn. Een manier waarop wij dat in de praktijk vaak uitvoeren is door het plaatsen van isolatieplaten onder de dakbedekking. Zo blijft er meer warmte binnen uw woning en bespaart het energiekosten. Ook is het zo dat de woning niet alleen warmer wordt maar ook koeler in de zomer. Hierdoor hoeft de airco dus geen overuren te draaien en bespaar u daarmee ook weer.

Dakisolatie van een plat en hellend dak

Voor het plaatsen van van dakisolatie zijn er verschillende methodes en isolatiematerialen. Wij verzorgen voor zowel platte als hellende daken de beste oplossing die bij uw woning past. Dit zullen we ten allen tijden eerst met u overleggen. Er kan voor verschillende materialen gekozen worden en er kan daarnaast van binnen en buiten af geïsoleerd worden. Daarom is het belangrijk om altijd eerst een professional te laten kijken naar uw dak.

Offerte aanvragen

  Pannendaken

  Dakdekker Nederland is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

  Meer informatie

  Platte Daken

  Dakdekker Nederland is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

  Meer informatie

  Schoorstenen

  Dakdekker Nederland is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen..

  Meer informatie

  Dakgoten

  Dakdekker Nederland is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

  Meer informatie