Dakgoten

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offertes

Gratis dakinspectie

Geen aanbetaling

Dakgoten

Dakgoten zijn altijd aanwezig bij een bedrijfspand of woning voor het afvoeren van het water. Dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van uw woning en dienen ook goed onderhouden te worden. Door bijvoorbeeld verstoppingen in uw dakgoot kunnen er lekkages ontstaan.

Voorkom ongewenste schade

De dakgoot omringd uw dak en zorgt ervoor dat het water vanaf uw dakbedekking in de dakgoot loopt. Door verschillende extreme weersinvloeden kan er echter snel overbelasting optreden. Een veelvoorkomende oorzaak van schade is een verstopping, deze wordt vaak door bladeren veroorzaakt. Daarnaast kan het zijn dat er mos gaat groeien in uw dakgoot of dat er scheuren ontstaan. Hier kunnen vervolgens lekkages uit ontstaan, het is daarom belangrijk dat er structureel onderhoud gepleegd wordt aan uw dakgoot.

Dakgoot repareren of vervangen?

Ten allen tijden kunnen wij vrijblijvend kijken naar uw dakgoot voor reparatie of vervanging. Vaak kunnen we met een onderhoudsbeurt of kleine reparatie een daklekkage vervangen. Daarom raden wij het altijd aan om ieder jaar een dakinspectie uit te laten voeren.

 

Offerte aanvragen