Dakdekker

Actief in heel Nederland

Vrijblijvende offertes

Gratis dakinspectie

Geen aanbetaling

Dakdekker

Om veilig en droog te kunnen blijven wonen is het bijzonder belangrijk om uw dakbedekking tijdig te laten inspecteren. Zo kunnen we mankementen vroegtijdig opsporen en repareren, of in samenspraak met u besluiten de dakbedekking te vervangen. Voor ieder type dak hebben we verschillende soorten dakbedekking. Er zijn zelfs dakbedekkingssoorten die zowel geschikt zijn voor een plat dak als een hellend dak. Dit komt mooi uit wanneer u bijvoorbeeld een puntdak heeft met een dakkapel met plat dak.

 

Soorten dakbedekking

We vertellen u meer over de soorten dakbedekking waarmee Dakdekkernederland werkt.

 

Dakleer

Dakleer staat ook wel bekend als dakleer en is enorm populair. Dat is goed te verklaren, want het is sterk, waterdicht en kan op veel verschillende soorten dakconstructies aangebracht worden. Dakleer dakbedekking wordt voornamelijk toegepast op het plat dak, al kan het ook voorkomen op een licht hellend dak.

 

Dakpannen

Dakpannen zien we veelvuldig terug als dakbedekking op het hellend dak. Dakpannen gaan gemiddeld 70 jaar mee en zijn goed bestand tegen de Belgiëse weersinvloeden. Door de diverse mogelijkheden in kleur en soort geven ze uw woning een eigen karakteristieke uitstraling. Bijkomend voordeel is dat dakpannen plaatselijk vervangbaar zijn in geval van schade.

 

Leien daken

Leien daken zien we steeds vaker in België. Leien beschikt over een natuurlijke, nostalgische uitstraling en de productie ervan is milieuvriendelijk. Dat heeft leien weer opnieuw populair gemaakt. Leien dakbedekking wordt toegepast op een hellend dak.

 

Shingles dakbedekking

Shingles is een soort dakbedekking die voor vele mensen onbekend in de oren klinkt. Toch zal bijna iedereen het wel herkennen. We zien het namelijk veelvuldig terug op het plat of licht hellend dak van onder meer een garage of schuur. Shingles lijkt erg op leien. Het verschil? Shingles zijn gemaakt van kunststof.

 

Zinken dakbedekking

Zinken dakbedekking werd vroeger veelvuldig toegepast op kerken, kloosters en kastelen. Sinds de jaren 90 wordt het ook bij particuliere woningen en bedrijven steeds populairder. Zink oogt stijlvol, gaat enorm lang mee en past zich moeiteloos aan elke dakvorm aan. Deze dakbedekking kan dus zowel op een plat dak als een hellend dak geplaatst worden.

Offerte aanvragen

  Pannendaken

  Dakdekker Nederland is gespecialiseerd in het vervangen van uw dakpannen of het onderhouden van uw pannendak.

  Meer informatie

  Platte Daken

  Dakdekker Nederland is gespecialiseerd in het renoveren of onderhouden van allerlei soorten platte daken.

  Meer informatie

  Schoorstenen

  Dakdekker Nederland is gespecialiseerd in het renoveren of opnieuw metselen van uw schoorsteen..

  Meer informatie

  Dakgoten

  Dakdekker Nederland is gespecialiseerd in het vervangen en / of renoveren van al uw dakgoten.

  Meer informatie